Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pretemporada del 1er equip

24 . Ago, 2012 a les 12:49
per otomas a La notícia del dia
1886 reproduccions
El primer equip de la S.C.E.R de l'Ametlla de Mar jugarà aquest diumenge el seu quart compromís d'aquesta pretemporada i ho farà davant del juvenil de categoria preferent de la Unió Esportiva Rapitenca a partir de les 5 de la tarda.
Els caleros van guanyar el primer partit davant del Roquetenc B per 4 gols a 1, van perdre el segon davant del Tortosa per 0 a 2 i també van perdre el tercer al camp del Jesús Catalònia per 4 a 1. Amb tot, tant en el partit davant del Tortosa com en el del Catalònia, els caleros van tenir també les seves opcions.
Narcís Labòria, nou responsable tècnic de l'equip, explica que el fet d'haver acceptat la proposta de la nova Junta Directiva, es un repte personal. "Per a mi és un repte personal ja que vaig estar jugant aquí durant dues temporades. Estic il·lusionat i intentaré fer-ho el millor possible. Vinc d'una altra categoria però ens posarem al dia", explica.
L'entrenador perellonenc, lamenta que les cinc baixes que s'han produït respecte a l'equip de l'any passat, hagin estat precisament de cinc dels homes més experimentats de l'equip, un fet, que pot influir en aquest inici de temporada, donat que la mitjana d'edat de l'equip de l'Ametlla de Mar, es molt jove.  Narcís Labòria: "és evident que es troben a faltar els cinc jugadors amb qualitat que han deixat l'equip. Els substituiran jugadors molt joves i, per tant, cal que l'afició ho entengui i tingui paciència. Si han de cridar a algú que cridin a l'entrenador, però als jugadors els han de donar el 100% del seu suport".
Narcís creu que serà una categoria molt forta amb equips com el Flix, el Perelló, l'Aldea o la Sénia al capdavant i amb d'altres com l'Horta de Sant Joan o el Pinell, però considera que l'equip pot fer un bon paper i que es veu amb condicions per estar entre els cinc primers de la categoria. "Hi ha moltes cares noves, gent jove, però de moment estic content amb el rendiment dintre de les seves possibilitats. Cal tenir en compte que l'experiència és un grau en aquestes categories. L'equip ha de tenir un esperit ambiciós i intentar estar als llocs capdavanters de la categoria", explica Labòria.
Després del partit de diumenge, als caleros els restarà un altre partit de preparació abans de l'inici de la lliga, que es disputarà dimecres dia 29 a les 7'30 de la tarda davant de l'Ascó de la 1ª Catalana.
L'equip començarà la lliga el diumenge dia 9 de setembre a casa a les 4 de la tarda davant del recent ascendit Atlas de Tortosa.respostes a "Pretemporada del 1er equip"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007