Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Tuna Tour calenta motors per Setmana Santa

12 . Mar, 2013 a les 13:56
per otomas a La notícia del dia
2352 reproduccions
El Grup Balfegó ja ho té tot a punt per començar una nova temporada de la iniciativa turística, gastronòmica i educativa, el Tuna Tour, per Setmana Santa.
Una experiència pionera que permet conèixer més sobre la tonyina roja i el procés de pesca i engreix a la granja del grup tonyinaire, nedar amb els túnids i fer una posterior degustació de tonyina roja a les instal·lacions del Grup Balfegó. Una de les novetats d'enguany és oferir uns tiquets amb major flexibilitat d'activitats i preu i reforçar la vessant educativa. I és que des del Grup Balfegó s'amplia l'oferta educativa amb el Tuna Educa. "Enguany es podran adquirir tiquets on s'inclogui la degustació o no, ajustant el preu. A més, a través del Tuna Educa volem reforçar la part formativa i educativa del Tuna Tour apropant-lo a grups, entitats, i associacions, fora dels mesos de la temporada turística i, per tant, deestacionalitzar el turisme", subratllava Núria Xertó, Directora Comercial del Tuna Tour.
Xertó a més subratlla que l'activitat de banyar-se amb les tonyines es segura ja que la tonyina roja és un animal acostumat a viure en comunitat, que no mossega el peix sinó que el succiona i que, en comparació a la mida i pes dels peixos la boca és visiblement petita. I és que la Directora Comercial del Tuna Tour explica com anècdota, per demostrar el caràcter inofensiu de les tonyines, que el visitant més gran que va viure l'experiència de nedar amb tonyines l'any passat tenia 87 anys i el més petit 4.
L'activitat del Tuna Tour és va encetar al maig de l'any passat coincidit amb les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja.  El catamarà va estar obert al públic de manera gratuïta durant un mes. Des del Grup Balfegó es van registrat prop de 2.000 visites durant aquest període. Pel que fa al balanç global de la temporada turística al xifra es va elevar a 6.000 visitants. Un 80% dels turistes provenien de les Terres de l'Ebre i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

respostes a "El Tuna Tour calenta motors per Setmana Santa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007