Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concurs de Pesca Infantil al Club Nàutic

14 . Ago, 2013 a les 09:58
4366 reproduccions
Els nens d'entre 3 i 10 anys tindran la seva tarda dedicada a la pesca i al lleure amb la Festa de l'Escuma.

El Club Nàutic de l'Ametlla de Mar organitza aquest dijous dia 15 d'agost una jornada lúdica dedicada als joves.

En primer lloc els xiquets i xiquetes que així ho desitgin, podran participar del Concurs de Pesca, sempre que tinguin edats compreses entre els 3 i els 10 anys. Per tal motiu s'han de inscriure a les instal·lacions del Club Nàutic i han d'anar acompanyats d'un adult. El concurs tindrà lloc davant de la confraria de pescadors entre les 18'30 i les 19'30h, amb premis per a tots els participants. La sardina per l'esquer la proporcionarà el Club Nàutic.

Posteriorment al concurs tindrà lloc com a final de la jornada la Festa de l'Escuma. Segons Francesc Baldó, President del Club Nàutic de l'Ametlla de Mar, explica que, "quan vaig entrar jo aquest acte ja estava establert, per tant ja s'organitza des de fa temps. Encara que porti el nom de campionat, jo li diria més concentració de xiquets i xiquetes de tot l'entorn. Aquest el dia que el Club fa portes obertes per la pesca i els hi dediquem la tarda amb la gresca de l'escuma. Ens sembla molt be dedicar un dia a l'estiu als xiquets i xiquetes del territori".

El Club Nàutic va organitzar el passat cap de setmana una trobada de pescadors amb la primera màniga de la sortida de la pesca del bonítol i el dissabte tindrà lloc la segona màniga.respostes a "Concurs de Pesca Infantil al Club Nàutic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 127
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007