Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cinta Barberà presenta el seu llibre, La força d'un batec

29 . Mar, 2010 a les 14:42
2944 reproduccions
Aquest passat divendres 26 de març va tenir lloc la presentació del llibre "La força d'un batec" de Cinta Barberà. Cinta te 48 anys, és veïna del Regués, a la vora de Tortosa, i va ser la primera persona a l'Estat Espanyol a qui li van implantar un cor artificial, havent estat diagnosticada de càncer.

Els tractaments agressius amb quimioteràpia li van produir efectes secundaris, alguns de molt greus com una insuficiència cardíaca per la qual li van donar només tres mesos de vida.

Quatre mesos després de l'operació, el seu cor es va reactivar i va aconseguir sobreviure. Tant es així que al cap de poc temps li van retirar l'aparell artificial.

Ara, tal com explica la pròpia Cinta, es dedica a donar la seva opinió a través del llibre i a explicar la seva experiència personal amb l'objectiu d'ajudar a les persones que com ella, tenen aquesta malaltia i d'aquesta manera tornar també el favor i les atencions que en el seu moment va tenir de la Lliga Contra el Càncer. "L'objectiu d'aquest llibre és recollir diners per la Lliga Contra el Càncer perquè són la única entitat que em va ajudar quan he estat molt malament i m'ha ajudat sense cap tipus d'interès. M'ho han donat però jo ho vull tornar, és la meva il·lusió. La Lliga em deixava 400 euros cada mes i jo poc a poc amb el llibre i explicant el que m'ha passat ho tornaré", va explicar Cinta Barberà.

La presentació va tenir lloc a la Sala de la Societat i la presentació de l'acte va anar a càrrec de Francesc Vallespí, vicepresident de la lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


respostes a "Cinta Barberà presenta el seu llibre, La força ..."

Deixa'ns un comentariDescàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 83
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007