Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Entra en servei el nou bus escolar des de l'1 d'octubre

29 . Set, 2015 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1536 reproduccions
L'acord entre el Consell Comarcal del Baix Ebre i l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha permès desencallar el problema de transport escolar que afectava els alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera residents a les urbanitzacions.

El nou servei provoca que es canviï l'autocar de 53 places per un de 71 places. D'aquesta manera cap dels alumnes haurà d'utilitzar els seus mitjans propis per traslladar-se al centre educatiu. Aquest conveni també contempla que hi puguin anar tant els alumnes d'ESO, com de Batxillerat i de Cicle Formatiu.

Joan Manel Tello, regidor d'Ensenyament: "Tal com avançàvem i fruit de les converses mantingudes amb els responsables del departament d'Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Ebre, hem posat solució a un problema del transport escolar d'urbanitzacions a l'institut. Passem d'un autocar de 53 places a un de 71 places. I, per tant, tots els alumnes podran gaudir d'aquest servei."

Des de l'1 d'octubre, dia en què s'ha engegat aquest servei, hi ha 177 places de transport escolar per alumnes veïns de les urbanitzacions dels centres educatius de primària i secundària de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Entra en servei el nou bus escolar des de l'1 d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007