Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament té la voluntat d'eradicar els excrements de gossos a la via pública

02 . Mai, 2013 a les 11:56 | 00:00:44
per gfigueres a La notícia del dia
2200 reproduccions
Una campanya informativa i de conscienciació pretén influir en les actuacions incíviques d'alguns propietaris de gossos que no recullen les defecacions dels animals i que podran ser sancionats amb multes que aniran dels 60 als 120€.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, davant de la gran quantitat d'excrements de gossos que es troben per les voreres, calçades i parcs públics de la població, ha decidit posar en marxa una campanya de conscienciació amb l'objectiu d'eradicar amb les conductes incíviques dels propietaris dels animals.
Així, des d'aquest dia 1 de maig i sota el lema, Si embrutes, ho patim tots, s'enceten tot un seguit de mesures que pretenen en un primer moment cridar a la reflexió i la conscienciació dels propietaris de gossos, i més concretament d'aquells que de manera incívica no recullen els excrements dels animals quan aquests fan les seves necessitats a la via pública.
La campanya també vol conscienciar que els propietaris dels gossos utilitzin els pipi-cans que hi ha repartits pel casc urbà, però també recordar que inclús a l'interior dels pipi-cans, les defecacions també s'han de recollir, ja que per aquest motiu hi ha un dispensador de bosses.
Les moltes conseqüències, tant per a la salut com per a la mala imatge que es dóna als visitants, són alguns dels arguments en els que aprofundeix aquesta campanya, com ara l'obligació de portar el gos lligat, correctament identificat i censat.
Eva del Amo, regidora de Medi Ambient, explica que, "ens hem vist obligats a posar-nos durs, davant la pràctica cada vegada més generalitzada d'aquests actes incívics. Els propietaris dels gossos són els únics responsables dels animals de la seva propietat i per tant estan obligats a recollir les defecacions. Si no ens conscienciem, ni amb cent brigades de neteja en tindrem prou. La imatge que dóna el nostre poble és lamentable i no tenim perquè pagar tots per culpa d'uns quants".
Aquesta campanya, que serà informativa en un primer moment, generarà un control policial de les zones de joc infantil senyalitzades, places, parcs i la resta d'espais de lliure concurrència. A la vegada l'Ajuntament modificarà l'ordenança municipal per a adaptar els imports de les sancions, les quals aniran dels 60 als 120€.


respostes a "L'Ajuntament té la voluntat d'eradicar els excr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 671,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007