Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sancions fins a 120 euros per deixar els excrements de gos al carrer

28 . Nov, 2013 a les 14:44
per gfigueres a La notícia del dia
2184 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha encetat una nova fase de la campanya Si embrutes ho paguem tots. A partir d'ara, els ciutadans que no recullin els excrements del seu gos seran denunciats per la Policia Local amb una posterior multa de 60 a120 euros.

El mes de maig l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va encetar la campanya Si embrutes ho paguem tots. L'objectiu era conscienciar als ciutadans que tenen gossos de que recullin els excrements de les seves mascotes. Ara aquesta campanya ha fet un pas més. A partir d'ara, segons el regidor de Governació, Antoni Montagut els ciutadans que no recullin els excrements seran denunciats per la Policia Local amb una posterior sanció d'entre 60 i 120 euros.
"Després de sensibilitzar a la població ara la Policia Local començarà a denunciarà aquestes actituds incíviques amb les pertinents sancions. També s'ha de tenir en compte que hi ha molta gent que compleix la seva responsabilitat com a ciutadà", subratlla Antoni Montagut, regidor de Governació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Les conseqüències tant de salut com d'imatge són alguns dels arguments que van empènyer a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a realitzar aquesta campanya.


respostes a "Sancions fins a 120 euros per deixar els excrem..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 633,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007