Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els excrements de gos al carrer podran ser sancionats amb multes de fins a 120 euros

24 . Mai, 2013 a les 12:30
per gfigueres a La notícia del dia
2987 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar en el marc de la campanya Si embrutes, ho patim tots, a través de la Policia Local, farà un seguiment de les infraccions de l'ordenança municipal que poden acabar amb sancions d'entre 60 i 120 euros.

Si embrutes, ho patim tots, aquest és lema de la campanya que ha encetat l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar aquest mes de maig per combatre les conductes incíviques dels propietaris de gossos que no recullen els excrements de les seves mascotes a la via pública. Les conseqüències tant de salut com d'imatge són alguns dels arguments en els quals aprofundeix aquesta campanya.
Eva del Amo, regidora de Medi Ambient, explica que, "ens hem vist obligats a posar-nos durs, davant la pràctica cada vegada més generalitzada d'aquests actes incívics. Els propietaris dels gossos són els únics responsables dels animals de la seva propietat i per tant estan obligats a recollir les defecacions. Si no ens conscienciem, ni amb cent brigades de neteja en tindrem prou. La imatge que dóna el nostre poble és lamentable i no tenim perquè pagar tots per culpa d'uns quants".
I és que segons l'ordenança municipal el propietari d'un gos que no reculli els excrements del seu gos podrà ser sancionat amb una multa de 60 a 120 euros.
"La funció inicial de la policia és informar però en alguns casos  es farà el següent pas que és denunciar.  L'obligació del propietari del gos és recollir els excrements de la seva mascota i en cas que no ho faci es pot multar amb sancions de 60 a 120 euros", explicava Francesc Siuraneta Cap de la Policia Local.
En la campanya també s'incideix en l'obligació de portar el gos lligat, correctament identificat i censat.


respostes a "Els excrements de gos al carrer podran ser sanc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 892,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007