Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament vol reduir la presència d'excrements de gossos a la via pública

06 . Jul, 2012 a les 11:13
per gfigueres a La notícia del dia
2295 reproduccions
La Policia Local de l'Ametlla de Mar ha intensificat la seva vigilància sobre les defecacions de gossos a la via pública. Des de la Regidoria de governació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha encetat aquesta campanya, donat que s'ha detectat un increment dels excrements dels gossos en places i carrers de la localitat.
Segons Antoni Montagut, regidor de governació, "la responsabilitat és dels propietaris dels gossos que els han de portar lligats i han de recollir les defecacions. Hi ha una campanya intensa i es posaran les sancions corresponents. És de sentit comú, tothom sap que quan el seu gos defeca al mig del carrer i no ho plega, sap que ho està fent malament i a partir d'aquí, a qui s'agafi se li posarà la sanció pertinent".
Aquesta campanya s'intensificarà els mesos d'estiu, donat que a més dels propietaris locals, també s'ajunten amb els visitants, amb l'objectiu de reduir la presència d'excrements als espais col·lectius, via pública i fins i tot pipi-cans, espais especialment habilitats per aquesta funció, on hi ha bosses per facilitar aquesta labor, tot i que hi ha molts propietaris que tampoc recullen els excrements en aquests espais.
La intensificació d'aquest control sobre l' incivisme d'una part dels propietaris de gossos, ha fet que l'Ajuntament hagi habilitat una ordenança que contempla sancions d'entre 60 i 120 €.


respostes a "L'Ajuntament vol reduir la presència d'excremen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 734,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007