Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sorteig de les places de l'aparcament de les escoles velles

03 . Jun, 2010 a les 09:30 | 00:02:35
per gfigueres a La notícia del dia
2225 reproduccions
Aquest dimarts ha tingut lloc a la sala d'actes de l'ajuntament el sorteig davant notari que estableix l'ordre per triar una plaça al nou aparcament de les escoles velles entre les persones que s'han inscrit per accedir-ne. Recordem que aquesta entitat publica empresarial va establir sis grups de prioritat: prioritat 1 que és per als empadronats dins de la zona de les escoles velles i no disposen d'una plaça d'aparcament en propietat, prioritat 2 empadronats al municipi que no disposen d'una plaça d'aparcament en propietat, prioritat 3, empadronats dins de la zona de les escoles velles i que disposen d'una plaça d'aparcament en propietat, prioritat 4 per a persones que treballen al municipi de l'Ametlla de Mar, prioritat 5 per a empadronats al municipi de l'Ametlla de Mar i que disposen d'una plaça d'aparcament en propietat i, per últim, prioritat 6, tenir en propietat una casa al municipi de l'Ametlla de Mar. En funció d'aquestes prioritats, es va anar apuntant la gent on encaixen. I ara tocava el pas següent: fer el sorteig per triar la plaça més convenient. Antoni Montagut, vicepresident de La Cala Gestió, deia "aquest dimarts ha començat l'adjudicació de les places de pàrquing. Com sabeu, hi havia uns criteris d'adjudicació per a la gent que estava interessada que, entre d'altres factors, consistien en que la seva residència estigués pròxima a l'aparcament o si estaven empadronats al poble. Això suposava una puntuació  i ahir es va veure qui acumulava més punts i en base a això es va procedir a triar la plaça d'aparcament que millor li anés".

Més informació
Un cop fet el sorteig, els interessats han rebut informació sobre el tipus de plaça a la que tenien dret, el preu i un plànol de l'aparcament. També se'ls han informat sobre les condicions de pagament i el calendari de signatura de contractes. Posteriorment han pogut fer la visita al nou aparcament. I entre dijous i divendres podran triar la seva plaça. Val a dir que a partir de dilluns 7 de juny les places que quedin lliures estaran a disposició de qualsevol ciutadà que vulgui comprar-ne d'una manera directa.


respostes a "Sorteig de les places de l'aparcament de les es..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007