Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Presentació del llibre "Metalls preciosos"

14 . Ago, 2013 a les 08:38
2289 reproduccions
L'acte, presentat per la periodista Mari Pau Huguet, va mostrar-nos la part més desconeguda d'aquest i d'altres personatges dels llibres de Gamell.

Dissabte passat va tenir lloc a l'hotel Ametlla Mar la presentació del llibre d'entrevistes Metalls preciosos de Josep Gamell, un acte que va comptar amb la periodista Mari Pau Huguet com a moderadora de l'acte i que entre els atractius de la vetllada, va permetre als presents conèixer més de prop a Santi Carulla, veu dels Mustangs el mític grup musical dels anys 60, donat que Santi, fou un dels protagonistes del primer llibre d'entrevistes de Josep Gamell.

Metalls preciosos permet al lector conèixer passatges de la vida de 16 personatges del mon públic català, molts dels quals encara no havien estat explicats pels propis protagonistes, a partir d'entrevistes humanes en l'entorn més íntim del personatge, casa seva.
Segons Josep Gamell, "són gent que han explicat la seva vida moltes vegades i a molta gent, però amb paciència, temps i sabent trobar-los el sector feble, sobre tot si són a casa seva s'obren molt més i realment en aquest llibre hi ha moltes coses fins i tot ells mateixos han reconegut que no havien explicat a ningú".

En aquesta és la segona entrega, Gamell parla amb el Dr. Joaquim Barraquer, la dibuixant Pilarín Bayés, l'arquitecte Oriol Bohigas o l'actor Carles canut, el Dr. Joan Corbella, la cantant Núria Feliu, la model Judit Mascó o Marta Ferrussola, la dissenyadora Rosa Oriol, el periodista Julià Peiró, el perruquer Josep Pons o l'escriptora Rosa Regàs, l'exfutbolista Carles Reixach, el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó, el polític i alcalde de Lleida, Àngel Ros o la gastrònoma i xef Carme Ruscalleda.

L'Acte va comptar amb la presència de l'Alcalde Andreu Martí i la Regidora de Cultura, Eva del Amo.


respostes a "Presentació del llibre "Metalls preciosos""

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 740,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007