Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les jornades esportives de l'Ametlla amb la Marató de TV3

14 . Des, 2010 a les 14:11
2676 reproduccions
L'Àrea Municipal d'Esports de L'Ametlla de Mar va encetar ahir les Jornades Esportives Nadalenques que van tenir lloc fins al 19 de desembre. Les jornades s'emmarquen en les activitats que donen suport a la Marató de TV3 amb la finalitat de recaptar fons per ajudar a la recerca i tractament de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Ahir, com cada any, els més petits de l'entitat, els alumnes de Psicomotricitat, van ser els encarregats de guarnir l'arbre i fer el tronc de Nadal. El Pavelló Poliesportiu també va acollir, el mateix dia, el torneig de Nadal a 2 raquetes.

"Un any més dediquem les jornades esportives a la Marató de TV3. Des de l'Àrea Municipal d'Esports el que volem mostrar als joves esportistes és que en l'esport també hi ha altres valors, a part de la competitivitat, hi ha la solidaritat i l'altruisme. Mostra d'aquesta solidaritat és la col·laboració d'Asemar en aquesta gran cistella. Des de la regidoria animem als ciutadans de la Cala a fer un donatiu per aquesta causa", va explicar el regidor d'Esports Joan Pere Gómez i Comes", ha explicat el regidor d'Esports Joan Pere Gómez i Comes.

Aquests dimarts té lloc el Nadal a 2 cistelles i dimecres el Nadal a 2 portes. Dijous dia 16 entra en escena el Festival Esportiu Nadalenc en el qual la secció de Gimnàstica Rítmica acomiadarà l'any i donarà pas als sortejos. Per una banda, hi haurà el sorteig de la cistella que formen diferents comerços locals i de l'altra el que sorgeix de la col·laboració de l'Àrea d'Esports amb l'Associació d'Empresaris locals d'ASEMAR; que per tercer any consecutiu s'afegeix a aquesta jornada benèfica.

L'Àrea Municipal d'Esports facilitarà les urnes i les butlletes als comerços perquè els
seus clients facin efectiu el seu donatiu si ho desitgen, de com a mínim dos euros, passant automàticament a participar del sorteig de "La Gran Cistella de Nadal".

Les inscripcions a les jornades esportives són gratuïtes pels abonats a l'entitat; tot i que des de l'Àrea Municipal d'Esports es fa una crida a la solidaritat dels participants emplaçant-los a fer un donatiu de dos euros per a la Marató de TV3 per a cada activitat. D'altra banda, dos euros, també, val la inscripció per participar a la Caminada a l'Espai Natural de Santes Creus preparada per el diumenge de la Marató de TV3, 19 de desembre. La sortida serà del Poliesportiu a les nou i mitja del matí.


respostes a "Les jornades esportives de l'Ametlla amb la Mar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007