Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Generalitat té previst 1.798.552,53 euros als pressupostos del 2014 per la Comissaria de Mossos

14 . Nov, 2013 a les 14:43
per gfigueres a La notícia del dia
2684 reproduccions
D'altra banda, la Generalitat també té previst invertir 50.000 euros per a la millora de la xarxa elèctrica de Ribes Altes II. L'Ametlla de Mar és troba entre els municipis del Territori que rebrà més inversió.
Olga Tomàs
Aquesta setmana la Generalitat ha informat als alcaldes del Territori de les inversions previstes en els pressupostos pel proper any, 2014. L'Ametlla de Mar és troba entre els municipis que rebrà més inversió de les Terres de l'Ebre. I és que la Cala veu més a prop la Comissaria de Mossos d'Esquadra ja que la Generalitat té previst prop d'1.798.552,53 euros per aquest equipament.
Un projecte de rellevància a les Terres de l'Ebre, i cavall de batalla de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar que treballa intensament perquè la Comissaria sigui una realitat. De fet, aquest mateix dimecres l'alcalde de l'Ametlla Andreu Martí, es reuneix amb representants de l'ACA per tal que els terrenys que cedeix el consistori per la ubicació de la Comissaria compleixin els requisits. I és que cal recordar que el finançament de la Comissaria anirà íntegrament a càrrec de la Generalitat i que l'Ajuntament assumeix només la sessió dels terrenys.
" Només podem agrair la sensibilitat que ha tingut la Generalitat i amb les necessitats que li hem traslladat des del nostre municipi. I les inversions previstes als pressupostos del 2014 en són una prova", explica Andreu Martí és l'Alcalde de l'Ametlla de Mar.
D'altra banda, la Generalitat també té previst pel 2014 invertir 50.000 euros per a la millora de la xarxa elèctrica de Ribes Altes II.


respostes a "La Generalitat té previst 1.798.552,53 euros al..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 680,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007