Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Actuacions zones verdes costaneres al PAU de Ribes Altes

10 . Oct, 2013 a les 14:18
per gfigueres a La notícia del dia
2206 reproduccions
S'han recuperat per a espai verd públic dues parcel·les amb una superfície total de 6.398m2 just al costat del GR92.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, mitjançant una permuta de terrenys amb els propietaris,  ha recuperat com a espais lliures destinats a zona verda, dues parcel·les a la vora de la mar ubicades entre Ribes Altes i Roques Daurades, concretament entre el carrer del Mediterrani també anomenat camí de l'Estany i la línia de protecció de trànsit situada a 6 metres de la línia marítima i terrestre. Es troben separades per una parcel.la actualment edificada amb un habitatge unifamiliar aïllat.
La fórmula trobada entre l'Ajuntament i els propietaris ha estat un canvi d'emplaçament d'un espai que era edificable a primera línia de mar, per passar-lo a l'interior del sector, per evitar que es construís en aquests espais que es trobaven lliures d'edificació, mantenint només l'habitatge que ja estava construït (entre les dues zones).

L'àmbit del PAU Ribes Altes té una superfície total de 6.398 m2, dels quals 4.827 m2 corresponen a dues parcel·les destinades a zones verdes públiques, les superfícies de les quals es distribueixen en 3.637 m2 per a una de les parcel·les i 1.190 m2 per a l'altra. La superfície total destinada a zona verda pública equival a un 75,45% del total.
L'objectiu ha estat crear una zona de connexió entre dues àrees, una urbana i la línia costanera, mitjançant la conservació de l'arbrat i brolla existent i un tractament superficial terròs.
Així mateix, també s'ha procedit a la plantació d'arbrat i plantes pròpies del clima mediterrani i autòctones de forma que els requeriments hídrics es podran cobrir amb la pròpia precipitació. Així i tot, per tal de garantir l'arrelament del material vegetal aportat, es preveu d'una xarxa de reg durant el primer any.
La inversió total realitzada dins del PAU Ribes Altes ha estat de 78.325,72 € (iva inclòs)i les obres han estat dutes a terme per l'empresa White Houses Costa Dorada SL.


respostes a "Actuacions zones verdes costaneres al PAU de Ri..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 611,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 98
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007