Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Pub Fòrum guanya el 28è concurs d'aparadors

21 . Des, 2010 a les 12:34 | 00:02:31
2708 reproduccions
S'apropa el Nadal i a l'Ametlla de Mar, com cada any, els concursos d'aparadors i façanes ja són una cita ineludible. Enguany el certamen d'aparadors arriba a la seva 28ena edició convertint-se en un dels concursos més antics que es realitzen al municipi. Els organitzadors, el Patronat Municipal de Turisme i la revista Des dels Quatre Cantons, premien amb quatre guardons els aparadors més ben guarnits. Enguany el guanyador ha estat el Pub Fòrum que es premiarà amb 180 euros, un trofeu i un any de publicitat a  Des dels Quatre Cantons. El segon guanyador ha estat el Cibercafè que s'enduu 150 euros, trofeu i sis mesos de publicitat a la revista local. Expert Serafí ha obtingut el tercer premi dotat amb 120 euros, trofeu i tres mesos de publicitat a Des dels Quatre Cantons. El quart premi ha estat per la Perruqueria Sancho que aconsegueix 100 euros i trofeu. El lliurament dels premis tindran lloc la tarda, a partir de les cinc, del 24 de desembre al Pavelló Poliesportiu del municipi.
L'objectiu d'aquest concurs és alegrar els comerços per tal que siguin el més atractius possibles per aquestes festes nadalenques. Enguany quinze dels comerciants locals s'han volgut sumar a aquesta fita participant al concurs.
Damià Llaó, gerent del Patronat de Turisme es mostra satisfet amb la participació: "Enguany han participat una quinzena de concursants, una alta participació com cada any, afortunadament. Al jurat ens va costar moltíssim atorgar els quatre premis perquè tots els participants cada any fan propostes molt imaginatives".
Pel que fa al concurs de façanes, aquesta tarda el jurat passarà a veure les propostes imaginatives dels participants. Els concursants poden guanyar tres premis i trofeu. El primer premi està dotat amb 100 euros, el segon amb 80 i el tercer amb 60 euros.
Per participar als concurs només cal viure al terme municipal de l'Ametlla de Mar i inscriure's a les oficines de turisme. Enguany el termini va ser fins al passat divendres 17 de desembre.


respostes a "El Pub Fòrum guanya el 28è concurs d'aparadors"

avizcarro avizcarro
21 . Des, 2010 a les 17:16

Que bonic Bon Nadal a tots!!!!

teresa est...
21 . Des, 2010 a les 22:54

BON NADAL I UN PROSPER ANY NOU ,,,,,

gerrard gerrard
22 . Des, 2010 a les 13:34

soci ets un crack

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 692,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 117
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007