Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Endesa finalitza treballs d'ampliació i reforma de la xarxa a l'Ametlla Mar

11 . Gen, 2013 a les 13:57
per gfigueres a La notícia del dia
2557 reproduccions
Així, s'ha posat en servei un nou centre de transformació a l'Ametlla de Mar que és del tipus caseta prefabricada i disposa de cabines d'estructura compacta, una nova tecnologia més segura i robusta amb vista a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució, així com actes de vandalisme.

D'aquesta manera, el nou equipament millora la fiabilitat del servei i la seguretat, a la vegada que permet estalviar temps en la localització d'avaries i agilitar la resolució i el temps d'interrupció del subministrament gràcies a un sistema de telecontrol, que permet accionar a distància, des del Centre de Control que la Companyia té a Barcelona, els dispositius de maniobra de la instal·lació. Aquesta característica permet evitar la necessitat de desplaçar equips sobre el terreny en cas d'incidències, ja siguin pròpies o alienes.

Per deixar operativa la nova infraestructura ha fet falta estendre gairebé 700 metres de cable subterrani de mitjana tensió, i a més s'ha aprofitat per renovar 620 metres de línia aèria substituint el convencional cable de coure per un d'alumini -més fiable i amb millors prestacions mecàniques i elèctriques-. Igualment, s'ha aprofitat l'operació per instal·lar cinc suports metàl·lics. Els treballs comporten un increment de la continuïtat del subministrament a clients de l'Ametlla de Mar i el Perelló, a la vegada que deixen les instal·lacions a punt per atendre puntes de consum i futures connexions.


respostes a "Endesa finalitza treballs d'ampliació i reforma..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007