Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El port de l'Ametlla de Mar reforça la seva seguretat amb cinc noves càmeres de videovigilància

09 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1467 reproduccions
Ports de la Generalitat ha iniciat aquest dilluns la instal·lació de cinc noves càmeres al port de l'Ametlla de Mar, tres per reforçar la vigilància de la dàrsena pesquera i dues més per a la zona del front portuari, on s'estan executant les obres del nou passeig Marítim.

L'objectiu és reforçar les mesures de seguretat i garantir la integritat de les persones, les instal·lacions i els béns, sense interferir en el funcionament habitual del port calero. Les noves càmeres suposaran una inversió per part de Ports de 7.000 euros i la instal·lació s'enllestirà els pròxims dies.

Actualment, el port de l'Ametlla disposa de vuit càmeres de videovigilància. Un cop estiguin col·locats els cinc dispositius nous, tindrà 13 dispositius distribuïts per tot el port. L'augment de les càmeres de videovigilància va de la mà de les millores que s'estan duent a terme en el port del municipi.

L'impuls de la integració del port a la població, la millora dels accessos amb el municipi i les noves zones de passeig per als ciutadans necessiten, expliquen, un reforç de la seguretat passiva per dissuadir els comportaments delictius i incívics dins les instal·lacions portuàries.


respostes a "El port de l'Ametlla de Mar reforça la seva seg..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 754,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007