Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

26 . Set, 2014 a les 13:49
2660 reproduccions
·  L'Ajuntament  comunica que divendres dia 26 de setembre a les 5.30h de la tarda  hi ha convocat ple  ordinari a la sala de sessions de la casa de la vila  amb 7 punts a l'ordre del dia, més precs i preguntes.  
El ple el podreu seguir a LaCalaRTV al 107.3 de la FM o per internet www.ametllamar.cat/ lacalartv

· La Regidoria de Treball informa a tota persona interessada en treballar a l'ANAV en el període de recàrrega que es farà al mes de  novembre  que pot passar a informar-se pel Telecentre o trucar al 977457269. Hi ha de termini fins el 3 d'octubre.

· Es comunica a totes les persones donants de sang que dimarts dia 30 de setembre, de 5.30h a 9.30h de la tarda, estarà la unitat de donants del banc de sang i teixits al Centre d'interpretació de la Pesca (àntiga Confraria de Pescadors) de l'Ametlla de Mar. Necessitem la teva donació de sang. Vine!!!

· Es comunica que dia 5 d'octubre es farà la romeria a Montserrat, qui vulgui anar que passi per la parròquia a inscriure's a les 7 de la tarda.

· La Regidoria de Formació comunica que estan obertes les inscripcions per als cursos tardor 2014. Més informació: telecentre@ametllamar.cat o al 977 45 72 69.

· Exposició Fotogràfica "Bèsties Marines" de Joan Gil al Centre d'interpretació de la Pesca de l'1 al 13 d'octubre,  amb horari de visita de dilluns a divendres de 10 a 13h i el diumenge dia 12, de 10 a 13h.

· L'Àrea Municipal d'Esports informa que ja estan obertes les inscripcions de les activitats esportives d'hivern a les oficines del CEM La Cala.

·  CEM La Cala posa en marxa aquest mes d'octubre un nou servei d' entrenaments de mitja i llarga distància. Per a més informació us podeu adreçar al CEM la Cala.

·  L'Àrea Municipal d'Esports informa a tots els equips interessats en participar a la Lliga de Futbol Sala Costa Daurada que han de passar per la recepció del CEM i formalitzar la inscripció. La data límit serà el dimecres 8 d'octubre.

· L'Àrea Municipal de Turisme informa a tothom que vulgui participar al concurs de la Diada de l'arrossejat del proper diumenge dia 12 d'octubre pel matí, que ja podeu passar a apuntar-se per l'Oficina de Turisme del Parc del Bon Repòs Recordem que les places són  limitades.

· L'Associació de Jubilats L'Estany comunica que s'organitza un viatge a la Cerdanya Catalana, Francesa i Andorra, del 13 al 15 d'octubre. Per a més informació podeu passar pel Casal.

· La Direcció General del Medi Natural recorda a totes les persones que ja es poden cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'Ametlla de Mar, a partir del dia 16 de setembre de 2014. Han de demanar permís a l'Ajuntament i han de donar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes a grícoles quan fa vent.

· La recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes. Cal trucar prèviament al telèfon 664 469 079 o a l'Ajuntament per apuntar-se.

· S'informa a tota persona que detecti alguna incidència en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana que es pot posar en contacte a  incidències@ametllamar.cat o al  977 45 60 00.

· La farmàcia de guàrdia fins les 20.30h del dia 26 de setembre és la de J. Pedrola i R.Olivellla. Després entra en guàrdia la farmàcia de J.Borges.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007