Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

10è aniversari de l'Aquatló

18 . Ago, 2010 a les 09:00 | 00:02:07
per otomas a La notícia del dia
2133 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal d'Esports per tal de celebrar el desè aniversari es va decidir equiparar la prova a les distàncies oficials d'aquesta modalitat esportiva. És a dir, 2.500 metres de cursa a peu, un quilòmetre nedant i després 2 quilòmetres i mig més a peu. A la prova, que va tenir lloc el passat dissabte 14 d'agost, van participar una cinquantena d'esportistes.

La sortida va ser de davant de la caseta de la Creu Roja de platja de l'Alguer, situada a l centre del municipi. El recorregut es va concentrar entre la platja de l'Alguer, el port, i la platja de Pixa-Vaques.

Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports va afirmar que enguany l'Aquatló ha donat un pas endavant: "allotjar una prova d'aquestes característiques a la Cala ens donarà a conèixer dins d'aquest món. Ara que tenim el suport i la col·laboració del Club Esportiu la Cala i animats pel regidor d'Esports, Joan Pere Gómez i Comes, ens veiem en cor de poder emprendre aquest repte. Potser l'any vinent podríem acollir el campionat de Catalunya d'Aquatló que podria portar a l'Ametlla de Mar prop de 300 persones".

Els guanyadors tot i no rebre compensació econòmica sí que van ser premiats amb un obsequi. Recordem que amb el preu de la inscripció els participants van obtenir una samarreta commemorativa i l'avituallament per a la cursa. En la categoria sènior masculí el primer classificat va ser Enric Boldú amb un temps de 30'23''. El van seguir Didac Marza (30'32'') i Joan Oremsanz (31' 56''). Cristina Cornudella va ser la primera classificada de la categoria sènior femení amb 41'40''. En segon lloc va arribar Alexandra Font (43'43'') i en tercer Rosa Aguilà (48'01''). A la categoria júnior el primer classificat va ser Didac Marza (30'32'') que també va obtenir el segon lloc dins de la categoria sènior masculí. El segon júnior va ser Pieterjan Dockers (32'24'') i el tercer Damià Tohà (35'59''). Pel que fa a la categoria local la primera classificada local va ser Laura Castro i el primer classificat Vicent Garcia.

L'acte va estar organitzat per l'Àrea Municipal d'Esports que va comptar amb el suport del Club Esportiu Calero. L'event el van patrocinar Hidrocanal i Yesos Buera.
respostes a "10è aniversari de l'Aquatló"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 267 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007