Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'assalt a l'Institut Candelera és un dels cinc que es van fer a centres educatius ebrencs durant el cap de setmana

26 . Set, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
2509 reproduccions
El robatori a l'Institut Candelera no va ser l'únic d'aquest cap de setmana. Els Mossos d'Esquadra investiguen l'autoria dels cinc robatoris que han patit centres educatius de Roquetes, l'EMD de Jesús, Santa Bàrbara, Amposta i l'Ametlla de Mar. També es va registrar una temptativa de robatori al Centre de Recursos Pedagògics del Montsià. 

Així ho ha confirmat el departament d'Ensenyament, que ha explicat que en la majoria dels casos, els lladres s'han endut únicament petites quantitats de diners i, per trobar-los, no van dubtar a forçar portes, regirar despatxos o rebentar armaris, com en el cas de l'institut calero. 

Manolita Cid, la directora dels serveis territorials d'Ensenyament a l'Ebre diu que el que més els ha sobtat és que «ha sigut més centres i tots de cop. Sí que és veritat que en alguna altra ocasió hem tingut algun episodi concret que s'ha entrat a robar a un centre, però en aquest cas ha sigut una onada a diferents centres del territori».

Els autors dels assalts podrien correspondre a una mateixa banda. Els Mossos no descarten cap hipòtesi sobre el motiu dels robatoris, però tot apunta a l'aspecte econòmic. Es dona la circumstància que tres dels cinc centres són col·legis electorals pel referèndum de l'1 d'octubre, com l'Institut Candelera, i un altre centre va ser-ho en la consulta del 9-N.


respostes a "L'assalt a l'Institut Candelera és un dels cinc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 130
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007