Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

21 . Jun, 2012 a les 11:22
1648 reproduccions
L'escola municipal de música anuncia que el diumenge 24 de juny el conjunt instrumental avançat (banda de la cala) passarà a recollir als nous músics a les 12h del migdia pels carrers de la vila. per la tarda, a les 19:30h. a la sala de la societat cultural esportiva i recreativa realitzaran el concert d'inauguració d'estiu.

La regidoria de festes comunica que dissabte dia 23 de juny a partir de les 9h de la nit hi haurà  correfocs amb els dimonis de Rasquera. en acabar, a la platja de l'alguer s'encendrà la foguera de Sant Joan i a partir de les 12 de la nit revetlla al Club Nàutic.

La Llar d' Infants Municipal Xerinola comunica a tots els pares i mares interessats en  demanar les beques del Consell  Comarcal  pe l'assistència a la Llar d'infants per al proper curs 2012/ 2013, que poden passar  a buscar la sol·licitud per la direcció del centre.
El termini per presentar la sol·licitud és el dia 28 de setembre de 2012.

L'àrea municipal d'esports informa que ja s'han obert les inscripcions per les activitats d'estiu a l'oficina del poliesportiu. Es poden inscriure els abonats, les persones empadronades a l'ametlla de mar i a partir del 25 de juny l'inscripció serà lliure i s'haurà de fer a la recepció del CEM La Cala.

La Confraria de pescadors Sant Pere informa que ja s'han obert les inscripcions per la festa jove del dia 30 de Sant Pere, els interessats han  de tenir mínim 14 anys i   apuntar-se en grups de 4 persones i fer el pagament a la confraria de pescadors. Les places son limitades .  
 
L'escola municipal de música organitza  diferents cursets per aquest estiu, per més informació i per reserves, podeu passar per l'Emma de dilluns a divendres  per la tarda, o trucar al 977 45 60 46

La regidoria de formació i treball informa que ja es poden fer les inscripcions dels cursos d'estiu adreçats als joves entre 10-14 anys al Telecentre .

L'Ajuntament informa que el 21 de juny vindran a passar la ITV del ciclomotors i maquinària agrícola, les persones interessades que passin per les oficines de l'ajuntament per demanar hora, amb la documentació del vehicle i un número de telèfon.

La direcció general del medi natural recorda a totes persones que vulguin cremar restes agrícoles han de passar per l'ajuntament a buscar la nova autorització i la seva normativa, també han de donar un número de telèfon mòbil.

La farmàcia de guàrdia fins el 22 de juny és la de A.Aytès.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 219,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007