Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla es mobilitza contra el Centre Eòlic Experimental

27 . Feb, 2012 a les 14:47 | 00:01:25
per gfigueres a La notícia del dia
2315 reproduccions
Prop de 500 persones van participar el diumenge dia 26 de febrer en la mobilització convocada per la Coordinadora Anti Parc Eòlic de l'Ametlla de Mar. Degudament ambientat des de feia dies amb eslògans i pancartes contraries, el passeig marítim va acollir als manifestants, que després de fer una petita caminada de llarg a llarg, van concentrar-se a sobre de la Platja de l'Alguer, on representants de la Coordinadora, van llegir un manifest en el que van qualificar els efectes que causarà la instal·lació del Centre Experimental d'Energia Eòlica, de devastadors per a la pesca i el turisme. Respecte al moment de les gestions d'oposició, Mayte Puell, representant de la Coordinadora, explicava que, "defensem que hi ha una vulneració administrativa, mitjançant un recolzament i una fonamentació jurídica i entenem que el procediment s'ha de tancar. En el cas que el procediment i aquesta al·legació no s'estimin, el procediment administratiu seguirà endavant. Paral·lelament al plaç que tenim nosaltres, l'IREC tenia també un nou plaç per a presentar un nou projecte més acurat, ja que el primer que van presentar era molt general. Estem esperant que s'acceptin les al·legacions i que ens donin informació sobre aquest nou projecte".

Des de la Coordinadora també es va criticar als que acusen el front opositor de la instal·lació eòlica de practicar la cultura del no. A l'acte es van veure representants de tots els partits politics en representació municipal, càrrecs locals i comarcals del territori i representació d'altres plataformes.


respostes a "L'Ametlla es mobilitza contra el Centre Eòlic E..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 2 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007