Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una joguinaxun somriure

19 . Des, 2012 a les 14:08
per otomas a La notícia del dia
2182 reproduccions
Ara més que mai regala il·lusió, una joguina per un somriure, aquest és l'eslògan de la campanya de recollida de joguines que ha posat en marxa l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, l'Associació Sense Barreres i el CAP de l'Ametlla de Mar. L'objectiu és recollir joguines per les famílies més necessitades de la localitat i poder regalar il·lusió als més petits de la casa. Els punts de recollida són el Casal d'avis, el CAP i l'Ajuntament. Hi ha temps fins al 3 de gener. Des de les entitats organitzadores es demana sobretot que les joguines estiguin en bon estat.

Posteriorment, es farà el lliurament a l'Ajuntament de els joguines  a les famílies abans de Reis. Per tal de sol·licitar-les només cal posar-se en contacte amb Serveis Socials de l'Ajuntament que seran els encarregats de gestionar-ne la distribució.

"Les persones interessades en rebre les joguines han d'anar a les assistentes socials. Està previst que el dia 4 o 5 es faci el lliurament de les joguines a les famílies", explica Mari Carme Martí, regidora de Sanitat i Benestar Social de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

A més, la regidora de Benestar subratlla que "en moments de dificultats cal tenir il·lusió i cal començar pels més petits"


respostes a "Una joguinaxun somriure"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007