Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Càritas i l'Ajuntament uneixen forces en la recollida d'aliments

29 . Nov, 2013 a les 13:35
per gfigueres a La notícia del dia
2737 reproduccions
L'Ametlla de Mar enceta dues campanyes solidàries amb un objectiu comú, la recollida d'aliments per les famílies necessitades. Una està lligada al Gran Recapte el 29 i 30 de novembre, i l'altra, forma part de la campanya tradicional a la localitat, del 2 de desembre al 5 de gener.
Aquest divendres 29 i dissabte 30 de novembre s'enceta la campanya del Gran Recapte a tota Catalunya i des de l'Ametlla de Mar, Càritas com cada any, amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, suma els seus esforços. Per aquest motiu des de Càritas de l'Ametlla es fa una crida a la col·laboració ja que es necessiten diversos torns de voluntaris als supermercats col·laboradors, Mercadona, Dia, el Suma, i els dos Spar de la localitat, per recollir aliments.
"Aquest 29 i 30 de novembre col·laborarem amb el Gran Recapte. Ho farem des de cinc supermercats del municipi i necessitem molts voluntaris que ens ajudin a recollir aquests aliments. Farem diversos torns però hem calculat una quarantena de voluntaris o vint que repeteixin. És important perquè els aliments que recollirem al poble es quedaran al poble tal com ens ho han confirmat des del Banc d'Aliments", explica Dolors Cervera des de Càritas. A més, Cervera ha subratllat la importància de fer-se soci de Càritas perquè "els recursos humans i econòmics cada cop són més minsos i hi ha més feina per fer".
I seguidament, del 2 de desembre al 5 de gener s'enceta una segona campanya solidària de recollida d'aliments que l'Ajuntament s'ha marcat com a prioritat, amb col·laboració amb Càritas. En aquesta segona campanya, tradicional a la localitat per les dates nadalenques, l'objectiu és també recollir aliments de primera necessitat. La recollida d'aliments es farà a l'Ajuntament o a través de Càritas, directament. A més, es podran fer aportacions econòmiques a Catalunya Caixa (2013-3080-56-0210422734) i La Caixa (2100-0176-82-0101131300).
"Crec que és un moment on es necessita que tots fem pinya i siguem solidaris amb la gent que ho necessita. Així que l'Ajuntament s'ha involucrat al 100% en aquesta campanya per poder recollir aliments bàsics. Cal pensar que avui potser no ets tu però demà ho pots ser", explica Mari Carme Martí, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. D'altra banda, la regidora de Benestar Social ha volgut lloar la feina que fa Càritas al municipi en l'atenció de les famílies necessitades.


respostes a "Càritas i l'Ajuntament uneixen forces en la rec..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 24
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007