Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Miquel del Roig candidat a artista revelació de Catalunya

26 . Oct, 2012 a les 13:39
per gfigueres a La notícia del dia
2017 reproduccions
El proper 12 de novembre l'Associació de Mànagers i Representants de Catalunya organitza la seva clàssica gala de premis, que enguany arriben a la desena edició. Es tracta d'una de les cites clau del sector i un perfecte termòmetre de l'escena, alhora que també serveix com a reconeixement a la feina artística de les bandes catalanes durant el darrer any. Dins a la categoria com a artista revelació trobem el cantautor de la Cala Miquel del Roig. De fet entre els 26 nominats, Miquel es troba en la quarta posició pel que fa a vots. Un rànquing, encapçalat de moment, per la formació Txarango. I és que s'escollirà l'artista revelació a través dels vots dels usuaris que entrin a la web de la Vanguàrdia. Es podrà votar, en aquesta primera fase, fins al 29 de octubre. D'aquí sortiran els quatre finalistes. Llavors es farà una segona fase de votació del 30 d'octubre al 11 de novembre. I d'aquesta segona votació sorgirà el millor artista musical revelació de l'any 2012 de Catalunya.

"Hem fa molt de goig formar part d'aquests 26 nominats. Estic content perquè el públic m'estima molt. Aquesta setmana he tocat a l'Ebresons, a Tortosa, i hi havia molta gent. Aquest cap de setmana toquem a Berga i a Salt, no parem", explica

Els usuaris que participin en la votació entraran al sorteig de deu entrades dobles per a la gala.


respostes a "Miquel del Roig candidat a artista revelació de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 654,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007