Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Cem la Cala amplia les seves propostes

07 . Mar, 2014 a les 08:56
per gfigueres a La notícia del dia
3447 reproduccions
L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a través del Cem, posa sobre la taula noves propostes personalitzades per als usuaris. Aquest és el cas de la nova tarifa pel col·lectiu comerç local, comerç de proximitat que tingui atenció al públic. Així els comerciants que per motius laborals només poden assistir al Cem de 13:30 a 16:30h i de 20 a 22h tindran una tarifa mensual de 30,87 euros.
Per Ruben Lallana, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar "aquesta és la clau de l'èxit, aproximar al màxim les activitats a les necessitats dels usuaris i per tant augmentar la flexibilitat. De fet, actualment, hem arribat a 927 usuaris, una bona notícia". Aquest increment d'usuaris ha revertit en l'augment d'ingressos que el gener del 2014 van ser de 24.362,45 euros.
I és que el Cem la Cala no és només un espai esportiu sinó una àrea de trobada social, de salut, de bellesa. I en aquesta línia el Cem enceta aquest mes de març una promoció del servei de bronzejat. Així, per exemple, aquest proper 15 de març al 15 d'abril  hi haurà com a regal un sobre de crema per la compra d'un abonament de 6 sessions. Del 18 al 26 de març, i del 8 al 14 d'abril, hi ha la promoció de dues sessions al preu d'una. I finalment el dijous 20 de març hi ha jornada gratuïta. Dia en el qual coincideix la jornada de portes obertes de Ioga.
Amb la voluntat d'oferir un ampli ventall d'activitats des del complex s'estan preparant les següents classes. Així, el 6 de març Emilio Danta realitzarà una classe d'AquaTono, el 13 de març serà el torn de la Zumba Fitness & Cuore per Katha Dold. El següent dijous, el 20 de març, Griselda Gaseni realitzarà una classe de Fit-ball Pilates, i el 27 de març Sam Figueres mostrarà com realitzar els Abdominals Hipopressius.
A més, des del Cem s'està preparant oferir classes de pàdel avançat només cal passar pel complex esportiu a informar-se.


respostes a "El Cem la Cala amplia les seves propostes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 111
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007