Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

14 . Mai, 2010 a les 12:52
2954 reproduccions
Obrim l'últim butlletí de la setmana parlant-vos de la campanya 2010 de la tonyina que comença el 16 de maig i acaba el 14 de juny. Aquesta campanya ve marcada enguany per la reducció de la quota en un 40% el que suposa en xifres 760 tones de peix. També us parlem de la cloenda de l'11ena edició de Com sona l'ESO amb el concert al moll aquesta nit dels alumnes participants amb la banda de noies valencianes Soul Atac. I a comarques, en concret a Tortosa, l'alcalde Ferran Bel diu que només aplicarà les mesures de Zapatero si se l'obliga i també a Tortosa el PSC ha enviat a l'alcalde la informació detectada sobre factures de festes irregulars. Un altre alcalde, el d'Horta, declara avui al jutjat de Gandesa on també ho fa un dels pilots dels helicòpters que van participar a les tasques d'extinció de l'incendi. També hem sabut que només un 2.3% dels viatges que es fan a les Terres de l'Ebre són amb transport públic. I als esports, us hem parlat de les activitats esportives del cap de setmana a La Cala. Futbol i 9ena Caminada Popular de l'Ampolla a l'Ametlla de Mar.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 740,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007