Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El restaurant ‘El Molí dels Avis' a la Guia dels Millors 100 Restaurants de Catalunya

05 . Ago, 2016 a les 09:53
per gfigueres a La notícia del dia
2850 reproduccions
El restaurant 'El Molí dels Avis' de l'Ametlla de Mar és un dels 100 restaurants que apareix a la guia, avalada per l'Institut Català de la Cuina, que reconeix els millors restaurants catalans amb una proposta gastronòmica i culinària excel·lent per a tots els gustos i totes les butxaques. La publicació coincideix amb el reconeixement de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016, així com amb l'impuls de la candidatura perquè la cuina catalana es converteixi en Patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco.

D'aquesta manera, el restaurant que dirigeix el xef Josep Margalef és un dels dos restaurants de les Terres de l'Ebre –l'altre és Les Moles, del xef Jeroni Castell, que disposa d'una estrella Michelin– que figura en aquesta guia. En la recomanació, es posa en valor la cuina de la tonyina roja del Mediterrani donat que «valoren el producte de proximitat i, evidentment, nosaltres tenim un producte molt important» explicava Margalef que encara està «sorprès» per formar part de la guia. «Estar en una llista amb restaurants amb estrelles Michelin i d'altres molt importants de tota Catalunya, la veritat és que per nosaltres és un goig» comenta.

Més de 500 professionals del sector —entre cuiners, xefs, caps de sala, propietaris, professionals de l'alimentació, crítics gastronòmics i bloguers— han contribuït a l'elaboració de la llista, triant els seus restaurants preferits en funció de diversos factors. D'aquesta manera, la guia reflecteix la diversitat d'especialitats i d'estils de cuina dels restaurants catalans, que apareixen llistats per ordre alfabètic. Alhora, tots els restaurants presenten un denominador comú: la seva ferma aposta per la recerca de la qualitat i l'excel·lència del seu servei i entorn.


respostes a "El restaurant ‘El Molí dels Avis' a la Guia del..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 438,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007