Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La secció de bàsquet de l'Àrea Mpal. d'Esport es deplaça fins a Ulldecona per participar en la 2a trobada de la temporada

05 . Abr, 2011 a les 09:45
per admin a Esports
1298 reproduccions
El passat diumenge 13 de Març, la Federació Catalana de Bàsquet, amb la col·laboració i el suport de la Diputació de Tarragona i el Patronat Municipal d'Esports d'Ulldecona organitzaven una nova trobada, la segona d'aquest any, pel que fa a escoles de bàsquet.
A l`igual que en la primera, celebrada la última setmana de Febrer a Tortosa, hi hagué representació calera, concretament dels alumnes de l'any 2003-2004 que formen part de la secció de bàsquet de l'àrea d'esports i que, per motius de massificació, quedaren dividits en dos equips.
D'aquesta forma, els més grans participaren en el torneig, competint contra els equips del CB Amposta i el CB Ulldecona; mentre que els d'un any més petits ho feren contra el EB Cantaires i el Club Patí Rapitenc.
Juntament amb aquests, entitats i clubs com el CB Peñíscola, CB Alcanar, la Sagrada Família o el CEIP Daniel Mangrané completaren el quadre de partits, uns partits que es disputarien seguint la filosofia de l'acte, que no és altre que gaudir del joc i fomentar els diferents valors que presenta de manera implícita la pràctica d'activitat física i esport


respostes a "La secció de bàsquet de l'Àrea Mpal. d'Esport e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 708,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 192
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007