Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Entrega dels Premis de la 10ena edició del Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l'Ebre

09 . Feb, 2010 a les 15:00
2181 reproduccions
Jurat expert
El jurat integrat per Antònia Ripoll, artista visual i professora de pintura de l'Escola d'Art i Disseny Esardi d' Amposta i Joan Puig i Pasqual, fotoperiodista, guanyador del 2n. Premi de Fotopress i expositor l'any 2004 al Congrés de Fotoperiodisme "Visa pour l'image" de Perpinyà van valorar a l'hora de premiar les fotografies tant la originalitat i bellesa de les imatges, com els aspectes tècnics. D'aquesta valoració es va obtenir el següent resultat: Pel que fa a les millors fotografies paisatgístiques realitzades a Deltebre, el primer premi dotat amb 400 € va ser per a Joan Gil de Vinaròs, el segon premi dotat amb 250 € va ser per a Jordi Roig de Reus, el tercer premi dotat amb 175 € va ser per a Xavier Curto i el premi local dotat amb 250€ va ser per a Joaquim Gilabert de Deltebre. Pel que fa a les millors fotografies paisatgístiques realitzades a l'Ametlla de Mar, el primer premi dotat amb 400 € va ser per a Gerard Boyer de l'Ametlla de Mar, el segon premi, dotat amb 250 €, va ser per a Albert Porres de Tarragona, el tercer premi, dotat amb 175 €, va ser per a Joan Brull de l'Ametlla de Mar i el premi local de l'Ametlla de Mar dotat amb 250€ va ser per a Fidel Margalef de l'Ametlla de Mar. El premi especial a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret de les Terres de l'Ebre, dotat amb 300 € va ser per a Xavier Solé de l'Ametlla de Mar i el premi especial a la millor fotografia en blanc i negre, dotat amb 300 € va ser per a Carlos Domingo d'Amposta. El lliurament d'aquests premis es va fer dissabte 30 de gener al Centre d'Interpretació de la Pesca.

Exposició completa
L'exposició completa de totes les obres es pot veure, a l'Ametlla de Mar, per Setmana Santa a la sala de la societat i a Deltebre amb ocasió de Deltafira 2010, del 21 al 23 de maig. Antoni Montagut, regidor de Turisme, deia que “el balanç d'aquesta edició és altament positiu. Agraïm a tots els participants que ens facin veure mitjançant la seva mirada racons màgics, tardors de color rogenc, sortides de sol impressionants... I els encoratgem perquè l'any que ve participin més i millor per tornar a gaudir de les seves fotografies un altre cop".

Suquet calero
D'altra banda, durant les festes de La Candelera va tenir lloc la 30ena edició del concurs de Suquet Calero, un clàssic d'aquest dies que va aplegar 23 participants i un gran nombre de públic en una tarda absolutament alegre i festiva. Els guanyadors van ser els següents: primer premi de 200 euros per a Manolo Fortuna, segon premi de 150 euros per a Carme Domènec i tercer premi de 100 euros per a Elena Font. Tots els participants van ser obsequiats amb un ampolla commemorativa d'aquesta trentena edició.


respostes a "Entrega dels Premis de la 10ena edició del Conc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007