Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les retallades sanitàries no afectaran al CAP de L'Ametlla de Mar

20 . Abr, 2011 a les 13:19 | 00:02:13
2413 reproduccions
Després de setmanes on les possibles retallades sanitàries des de la Generalitat, per tal de fer front a la crisi protagonitzen l'actualitat; a l'Ametlla de Mar es presenta una situació antagònica. "El CAP de l'Ametlla no sofrirà les retallades ja que des de fa temps ja s'estan optimitzant els recursos", així ho ha manifestat Manolo Madueño, Responsable Mèdic del CAP. De fet, el 2010 el CAP de l'Ametlla de Mar va ser el segon centre de les Terres de l'Ebre que va aconseguir uns millors resultats pel que fa a la gestió del pressupost i serveis realitzats. Aquesta fita s'ha aconseguit gràcies a una gestió austera del pressupost assignat, recordem que el centre de l'Ametlla de Mar gestiona de manera individual el pressupost dins dels pressupostos generals de l'Institut Català de la Salut (ICS). Una de les accions realitzades ha estat el control de la despesa de fàrmacs, tenint en compte que els usuaris de l'Ametlla de Mar compten amb un pressupost assignat per medicaments que no es pot veure afectat per població estacional que pertany a un altre CAP. A més, s'han reduït els trasllats innecessaris. Aquestes accions, entre d'altres, han permès al CAP de l'Ametlla de Mar mantenir els serveis i, fins i tot, comptar amb un metge de reforç, de dues a nou del vespre, aquesta Setmana Santa.

"Hem hagut de fer un pla d'ajust i d'ajust, i a més de mantenir tota la plantilla i a més ens podem permetre un metge per reforçar els torns de guàrdia que ens ajudarà aquesta Setmana Santa", ha explicat Manolo Madueño, Responsable Mèdic del CAP.

Per tant, des del CAP de l'Ametlla, que compta amb unes noves instal·lacions des del passat mes de novembre, s'han fet els deures, i tot i els temps de crisi actual, es garanteixen els mateixos serveis al ciutadà.


respostes a "Les retallades sanitàries no afectaran al CAP d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 54
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007