Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

02 . Ago, 2010 a les 13:16
1879 reproduccions
- El club Trèvol La Cala comunica que ha començat un curs de jazz i funky, que va adreçat a nois i noies a partir de 12 anys.
L'horari serà de 11h a 12h del matí, dos dies a la setmana, tots els interessats es poden adreçar a les oficines del club Trevol La Cala.

-  La Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar informa de que està organitzant el desplaçament a Barcelona per assistir al partit de futbol trofeu Joan Gamper que disputaran els equips del F.C. Barcelona i l'A.C. Milà, el dia 25 d'agost.
Les entrades tenen un descompte del 15% sobre el preu de venda al públic.
Tota persona interessada pot passar pel local de la Penya Barcelonista, situat al carrer del Mar, núm. 22, els dimarts i dijous, de 18,00 H. a 19,00 H.
El termini per fer la reserva i pagament de les entrades finalitza el dia 5 d'agost.

- El proper dissabte dia 7 d'agost, al camp d'esports de "la cala",a partir de les 18:30  hores, gran partit de futbol amistos entre el juvenil "a" de l'Amposta i la SCER  l'Ametlla de mar.

També informar als aficionats que el dimarts 10 d'agost, a les 20.30 hores, al camp d'esports de "la cala", es durà a terme un altre partit amistos entre el 1r equip del Tortosa de 1ª catalana i la SCER  l'Ametlla de mar

- La regidoria de treball i formació de l'ajuntament de l' ametlla de mar informa que properament s'iniciarà al Telecentre un curs d'auxiliar d'infermeria en geriatria de 300 hores de durada,  adreçat a les persones aturades i subvencionat.
Tota persona interessada pot passar a inscriure's o demanar més informació al Telecentre o bé trucar al 977457269.

- El centre excursionista Azimut i el Club esportiu La cala comuniquen que el proper dissabte 7 d'agost hi ha la onzena marxa nocturna i primera cursa Tivissa.
Per mes informació i inscripcions podeu passar pel local del centre excursionista azimut al complex esportiu municipal o al poliesportiu Galetet fins el 6 d'agost.

- La regidoria de festes comunica que el dijous dia 5 d'agost, a les 22 h., a la plaça del mercat, encetem les nits de cinema a la fresca amb la pel·lícula Alicia en el país de las maravillas.

- Del divendres 6 al diumenge 8 d'agost festes a la urbanització Calafat.



- Divendres 6 d'agost a la Plaça Nova a partir de les 22:30h, demostració de mostra d'activitats Fitness Trèvol La Cala.

- Dissabte 7 d'agost:

A partir de les 11h del mati  a la Platja de Sant Jordi Torneig Volei Platja 4*4.

A les 18h  XIX Aplec de Sardanes al Passeig Marítim.


- El servei de recaptació informa que s'han posat al cobrament els rebuts de l'impost sobre béns immobles de naturalesa urbana i rústica, així com els de la recollida d'escombraries a les urbanitzacions i disseminats.
L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.


-Trèvol la cala i Padelgest comuniquen que els dies 12 i 13 d'agost hi ha el campeonat popular de pàdel a l'Ametlla de mar. Podeu fer les inscripcions abans del 8 d'agost al  977 10 38 97 o inscripcions@padelgest.es

-Es comunica a tota persona aficionada a seguir els partits de futbol de la cala i que estigui interessada en formar part d'una  penya d'animació, que pot passar pel bar del camp  de  futbol  abans  del  31 d'agost per rebre més informació. No és pagarà cap quota.
 
- El Patronat de Turisme informa que les visites guiades gratuïtes a les fortificacions de l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les set els dimarts i dijous en català i castellà respectivament.
Les passejades històriques per l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les set, els dilluns i divendres (català), dimecres ( castellà). Prèvia inscripció a les oficines de Turisme.

-Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  977 49 35 14   /  977 49 38 49
Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del
CEIP Sant Jordi.
-Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals) .
-Farmàcia de guàrdia a partir 31 de juliol fins el 6 d'Agost serà la de Joana Pedrola.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 151
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007