Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença la temporada de caça amb bones perspectives

13 . Oct, 2011 a les 09:00 | 00:01:14
per gfigueres a La notícia del dia
1723 reproduccions
Els caçadors de l'Ametlla de Mar, el 9 d'octubre, van poder gaudir de la primera jornada de caça general de la temporada. Des de l'Associació de Caçadors, la Cala, es va destacar la participació en aquest primer dia. A més, es van veure força perdius i conills. Tot i que cal tenir en compte que amb la calor poc habitual del mes de setembre també es va allargar l'extensió de la mixomatosi, malaltia que contrauen els conills a través dels mosquits. Per tant, des de l'Associació de Caçadors calera s'espera que amb el fred es puguin caçar més conills.
A més, el vent que va bufar aquesta primera jornada va fer que alguns caçadors optessin per anar al tudor.

"Estem satisfets amb com va anar la primera jornada de caça. Els primers dies serveixen per veure com  apunta la temporada i sembla que aquesta pot anar força bé ja que s'han vist bastants perdius i conills. Tot i això, esperem que amb l'arribada del hivern es vegin més conills i poguem caçar-ne més ", va explicar Albert Bouzas, membre de la Junta de l'Associació de Caçadors, La Cala, de l'Ametlla de Mar

La temporada de caça general es tancarà en el cas de la perdiu, abans de Reis, i el conill vora el 15 de gener. Pel que fa al porc senglar, que es pot caçar de setembre a març, de moment s'han comptabilitzat moltes menys captures que la temporada passada a causa de les altes temperatures que sequen el terreny i, en conseqüència, als caçadors els costa seguir la pista d'aquests mamífers. Malgrat això, segons Bouzas, la població de porc seglar no ha disminuït sinó al contrari.
D'altra banda, la crisi no ha afectat el nombre de socis de l'Associació de Caçadors. Les xifres es mantenen similars als anys anteriors.


respostes a "Comença la temporada de caça amb bones perspect..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007