Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Informatiu

16 . Set, 2010 a les 13:38
per gfigueres a Les notícies
1677 reproduccions
És dijous 16 de setembre i obrim amb l'Informatiu de La Cala RTV fent-vos un balanç del que ha suposat l'activitat de l'estiu a l'aparcament. A comarques sortim amb les declaracions de Carod-Rovira que afirma que el tripartit ha 'posat les bases' de la nova cultura antitransvasista a Catalunya. El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, nega l'existència de 'recances' al voltant de la candidatura de les Terres de l'Ebre a reserva de la biosfera i també reitera que el Govern defensarà la proposta de cabal ambiental per a l'Ebre aprovada pel Parlament. I al Senat, demanen que al govern espanyol consensuï la ubicació de l'ATC amb el territori. A la crònica de successos, d'una banda, una fuita d'aigua obliga a desallotjar una família de vuit persones d'un pis del nucli antic de Tortosa i, d'altra, crema un magatzem de matalassos inflables a Xerta. Per últim, hem sabut que l'accés a Internet de banda ampla des de les llars de les Terres de l'Ebre creix un 30% en els últims tres anys.


respostes a "Informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007