Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar engega la VIª mostra de teatre aquest cap de setmana

12 . Mar, 2010 a les 14:22
1946 reproduccions
La representació de "Les armes de Bagatel·la" de Joaquim Carbó del grup d'alumnes de cicle mitjà de l'escola Mediterrani de l'Ampolla serà l'encarregada de donar el tret de sortida a al sisena mostra de Teatre de la Cala de l'Ametlla aquest dissabte a les sis de la tarda a la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER).

Fins el 17 d'abril tindran lloc diverses representacions les tardes de dissabte a la sala de la societat. Algunes de les obres que formen part del cartell d'aquesta sisena mostra són "La tia de Carlos" del Grup aula de teatre U.N.A.E. de Tortosa i el "El metge a garrotades", de Molière, del Grup de Teatre de Falset.

Aquesta iniciativa està organitzada per la regidoria de Cultura i la Societat Cultural amb el grup de teatre ameteur Grup Escènic de la SCER que també realitzarà representacions en aquesta nova edició de la mostra. En concret, l'11 d'abril, a les sis de la tarda tindrà lloc "El país de mai més, el Peter Pan de Disney" pel Grup infantil del grup escènic de la Societat, i el 17 d'abril, també a les sis de la tarda, el Grup escènic de la SCER representarà "Retalls de T". Una adaptació de la representació del televisiu grup T de Teatre.

"Estem animats perquè pensem que la mostra cada vegada es va consolidant. Hi ha gent que l'espera, té els seus seguidors. D'altra banda , vull agrair la col·laboració de l'Asemar i per suposat a l'Ajuntament i per suposat a la societat que ens va seguint i ens anima.", va explicar Tomàs Margalef, director del Grup escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa.

Per la seva part, la regidora de Cultura, Mari Carme Martí, va invitar a tothom a gaudir d'aquestes tardes de teatre: "que es sàpiga que ho fem conjuntament amb la Societat Cultural Esportiva i Recreativa, i també actua el Grup Escènic de la SCER. Esperem una bona assistència de públic perquè aquestes tardes de dissabte tindrem una oferta teatral que val la pena".

D'altra banda, la regidora va destacar l'afició al teatre que cada vegada creix més al municipi que compta amb tot el suport del consistori.


respostes a "L'Ametlla de Mar engega la VIª mostra de teatre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007