Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es publiquen tots els plans d'autoprotecció municipals al web de l'Ajuntament

18 . Nov, 2015 a les 12:55
per drodriguez a La notícia del dia
1813 reproduccions
Des de la passada setmana, estan disponibles tots els plans d'autoprotecció municipals al web de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. S'han publicat tots els documents que formen aquests plans i l'usuari els pot visualitzar i descarregar. Per accedir-hi cal entrar a ametllamar.cat, anar a Per temes i seleccionar Seguretat Ciutadana. En total s'han publicat al portal web els cinc plans que té en vigor el municipi.

"Els plans d'autoprotecció, per explicar-ho d'una manera planera, vindrien a ser el conjunt de mesures que s'implanten en determinats àmbits com edificis, nuclis habitats, activitats o centres, i que estan destinades a preveure, prevenir i controlar situacions de risc, i a donar una resposta una resposta adequada en cas d'emergència", explica el regidor de Governació, Joan Manel Tello, que alhora comenta quins són els plans en actiu que "serien el de correfocs, referent al foc, petards i fogueres; l'Inuncat que tracta  d'inundacions de grans aiguats; PAMEN, que seria el d'emergències i actuacions nuclear; PESALAM, específic de seguretat en actes lúdics del municipi; i el PLABEM que és el general de coordinació que inclou la resta".

Des de la regidoria de Governació, apunten que més enllà de les reunions amb Protecció Civil, per coordinar i revisar els plans, era una informació que s'havia de posar  a disposició de tothom. De fet, a banda de la voluntat pròpia, diferents ciutadans havien fet un requeriment perquè els plans fossin públics i accessibles.


respostes a "Es publiquen tots els plans d'autoprotecció mun..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 67
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007