Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Unió Musical Jaume Balmes tanca els concerts Nits d'Estiu 2010

24 . Ago, 2010 a les 08:42 | 00:02:26
per gfigueres a La notícia del dia
2535 reproduccions
La Banda de Santa Bàrbara, Unió Musical Jaume Balmes, va ser l'encarregada de tancar els concerts Nits d'Estiu 2010 a la plaça Joan Miró aquest dissabte 21 d'agost. Recordem que aquest cicle de concerts està organitzat conjuntament per les àrees de Festes i Cultura de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar. La Unió Musical Jaume Balmes va néixer l'any 1989 després que aquesta vila, tot i tenir una tradició musical consolidada, visqués un període de sequera pel que fa a aquest noble art. En els seus inicis la banda estava formada per 23 músics als que s'ha afegit 11 més. És a dir, a l'actualitat la composen 34 músics. Marc Subirats, director de la banda, ens comentava el repertori que van tocar aquella nit. "Hem recuperat part de l'últim concert que vam fer amb la banda de Rasquera i peces que havíem tocar entre l'any 2007 i 2008 perquè teníem poc temps per preparar aquest concert ja que ens trobem de vacances i pensàvem que amb aquestes peces ens en sortiríem. Hem tocat la sardana Violetes del bosc, el pasdoble La cañada i hem buscat repertori de banda com ara Rosi de Jacob de Haan, Flashing wings de Jack Van de Rock i Rock de Hans Henning, que també ha composat la banda sonora de Gladiator. Crec que ha agradat força".

A tres bandes
Als concerts Nits d'estiu 2010 han participat la Banda Musical de Tortosa i, com no podia ser d'una altra manera, la Banda Municipal EMMA de l'Ametlla de Mar.  


respostes a "La Unió Musical Jaume Balmes tanca els concerts..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 182
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007