Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cloenda del Campus de futbol base Barça-Sport-La Cala

09 . Jul, 2010 a les 10:00 | 00:01:28
per otomas a La notícia del dia
2714 reproduccions
Dissabte 10 de juliol clou el campus de futbol Barça-Sport-La Cala amb la participació dels 160 nois que han assistit durant la setmana a aquest segon torn del campus que dos setmanes enrere acollia altres 160 nois. En total, 320 participants vinguts d'arreu del món fins a l'Ametlla de Mar, que és una seu fixa del campus del Barça. Altres seus són Reus, Tona i Barcelona. El campus ha estat impartit per monitors del FCB que ensenyen als nois les tècniques que s'aprenen a la masia per al seu futbol-base. Ens ho explica Albert Medrano, vicepresident de l'Àrea Municipal d'Esports. "Segueixen durant una setmana la disciplina de la Masia, l'escola de futbol del Barça. Entrenaments, conducta, estudis, activitats. El mateix que farien allí però en una petita còpia de set dies. I aada any surten un o dos jugadors que se'ls enduu el Barça segur". Durant la cloenda, els assistents poden veure els progressos que han fet els nois aquesta última setmana en diferents partits que hi juguen. Però no tot ha estat futbol. Durant el temps que han estat a La Cala, els nois han voltat pel poble amb el trenet i han visitat les cales i les platges de la nostra localitat.


respostes a "Cloenda del Campus de futbol base Barça-Sport-L..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007