Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunitats d'interès públic

02 . Jul, 2010 a les 11:55
1958 reproduccions
- La plataforma "la cala decideix" informa que degut a la sentència de l'estatut i la manifestació prevista pel proper 10 de juliol a Barcelona, la reunió s'ha avançat al proper dilluns 5 de juliol a les 20:30 h.

- El Patronat de Turisme informa que les visites guiades gratuïtes a les fortificacions de l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les cinc els dimarts i dijous en català i castellà respectivament.
Prèvia inscripció a les oficines de turisme.

- El Patronat de Turisme informa que les passejades històriques per l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les set, els dilluns i divendres ( català), dimecres ( castellà).
Prèvia inscripció a les oficines de turisme.

- L'IES Mare de Déu de la Candelera informa que el període de matriculació per a batxillerats i cicle formatiu de gestió administrativa serà de l'1 al 7 de juliol , per a més informació podeu passar per secretaria.

- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica que el trenet Nemon ja esta en funcionament . Tothom que ho desitgi pot adquirir abonaments a recaptació, a la planta baixa de l'Ajuntament.

- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica als comerços de la localitat que tindran a la seva disposició vals de descompte per a l'aparcament soterrani i pel trenet Nemon. Els que així ho desitgin poden passar per la cala gestió al primer pis de l'ajuntament o trucar al telf. 977 45 78 33 .

- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica que te a la disposició de tots els ciutadans, abonaments mensuals i anuals per a l'aparcament soterrani de les escoles velles, tant per a vehicles com per a motocicletes. Els interessats poden passar per La Cala Gestió al primer pis de l'ajuntament o trucar al telf. 977 45 78 33 .

- El Patronat de Turisme comunica a totes les persones interessades en participar al concurs dels fideus rossejats del dia 10 de juliol, poden passar a apuntar-se pels matins de 10 a 13:30 per l'oficina de turisme de la planta baixa de l'Ajuntament.

- El Club Nàutic de l'Ametlla de mar comunica que el dissabte 3 juliol durant tot el dia  hi ha la V trobada de vela llatina la " la cala " 2010.

-Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  977 49 35 14   /  977 49 38 49
Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del
CEIP Sant Jordi.
-Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals) .
-Farmàcia de guàrdia del 26 de juny fins 2 juliol és la de Joan Borges.


respostes a "Comunitats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 124
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007