Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar gaudeix amb la Coral i les Havaneres

26 . Jul, 2010 a les 13:54 | 00:02:32
per gfigueres a La notícia del dia
2363 reproduccions
La Coral Verge Candelera de l'Ametlla de Mar compta amb cantants provinents de diversos països. Així ho va demostrar el repertori de cançons en diferents llengües preparat per al concert a la plaça del Barco del passat divendres 23 de juliol. És el primer any que aquesta formació actua en aquesta ubicació on els nombrosos assistents van poder gaudir de les veus de la coral i de les vistes al port.

Peces diverses
Enguany es van poder escoltar moltes peces diverses, des de cha-cha-cha fins a cançons en francès entre d'altres estils que van fer xalar al públic en un marc incomparable. Joan Carles Blanch, director de la coral, ens explicava que "al principi hem tingut unes petites dificultats amb el temps que ens feien pensar que hauríem de suspendre el concert però al final no ha estat així. El temps s'ha calmat i també els nostre nervis. Estic molt satisfet de la resposta dels cantants que s'han entregat i han cantat amb ganes. He notat que estaven a gust i tot el que havien treballat, l'han exposat. A més, l'entorn vora l'aigua, aquesta terrassa, el públic atent, no és el mateix un públic a l'aire lliure que el de sala... Tot ha estat molt bé. I el lloc és excel·lent. Ho vaig tenir molt clar el dia que vam venir a assajar sense so de micros, només amb les veus. Se sentia molt bé. Hem estat molt a gust. Tan per la disposició de la gent com per la del públic".

I quasi vint

D'altra banda, la nit de dissabte 24 de juliol, a la platja de l'Alguer, va tenir lloc la 19ena Cantada d'Havaneres amb els grups Veus de Reus i Veles i Vents. Una cantada consolidada que va comptar amb una molt bona acceptació per part del públic. Teresa Callau, regidora de Festes deia que "tenim aquí els grups d'havaneres que hem contractat per a aquesta nit. Estem molt contents perquè el temps ens ha acompanyat. Tot va molt bé, el cremat també ha sortit molt bo. Com podeu veure, la gent hi està participant molt". I es que van ser molts els que es van apropar a aquesta platja situada al centre del municipi per gaudir de les havaneres i prendre cremat.


respostes a "L'Ametlla de Mar gaudeix amb la Coral i les Hav..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 711,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007