Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

XXa Cantada d'Havaneres a l'Ametlla de Mar

26 . Jul, 2011 a les 14:24 | 00:00:54
per gfigueres a La notícia del dia
1989 reproduccions
Un any més, les havaneres vora la mar de la platja de l'Alguer, al nucli urbà de l'Ametlla de Mar, van fer aflorar l'esperit mariner dels assistents. Els grups Veus de Reus i Balandra van ser els protagonistes d'aquesta vintena cantada d'havaneres. La cantada està organitzada per la regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, amb el suport de la Diputació de Tarragona, i va tenir lloc el passat 23 de juliol.
 
"La Cantada de les Havaneres és un èxit cada any d'assistència ja que és un clàssic de les nits d'estiu. Enguany hem tinguts dos grups reusencs que ens han fet gaudir d'un vespre d'havaneres esplèndid", va explicar Encarna Subirats, des de la regidoria de Festes.

A la cantada no podia faltar el cremat. Així que tots els assistents van poder degustar dos gots de cremat pel preu simbòlic d'un euro. La Cantada d'havaneres a l'Ametlla de Mar ja forma part dels actes tradicionals d'estiu que any rere any revalida l'èxit d'assistència.

D'altra banda, els amants de les havaneres tindran una nova oportunitat aquest estiu a l'Ametlla de Mar per escoltar- les. La següent cantada serà el proper 13 d'agost , a les deu mitja de la nit a la Plaça del Barco amb el grup Arrels de Canya Dolça.


respostes a "XXa Cantada d'Havaneres a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007