Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El veler Santa Eulàlia atraca a l'Ametlla de Mar

21 . Jun, 2010 a les 12:17 | 00:01:57
per gfigueres a La notícia del dia
2797 reproduccions
Divendres, 18 de juny, atracava a l'embarcador que hi ha entre la Confraria i el Club Nàutic el pailebot Santa Eulàlia, un veler marítim de tres pals característic de les nostres costes i que pertany al Museu Marítim de Barcelona. El motiu era que l'equip del programa Thalassa per celebrar els seus 20 anys va recórrer durant quinze dies, del 6 al 20 de juny, la costa catalana. Un viatge que començava a Portvendres i acabava a Sant Carles de la Ràpita. Durant aquest recorregut l'equip es va retrobar amb les poblacions costaneres i amb molta de la gent amb les que durant aquest vint anys ha compartit la seva singladura televisiva. A més, l'equip de Thalassa recopilava imatges per properes edicions d'aquest programa en les que busca les opinions dels pescadors, la història de les arts de pesca i tot allò que pugui aportar informació sobre la mar i les maneres de fer dels mariners a un espai que es dedica en exclusiva a aquest món. En definitiva, es tractava de fer una sèrie de retrats de pobles costaners que mostressin l'ànima marinera que els ha fet créixer i de la que encara es nodreixen. Pere Secorún, director del programa Thalassa, explicava que "nosaltres pensem en molta gent i en molts pobles. Aquest viatge és una excusa i una ocasió per tornar a trobar-nos amb la gent. Alguns que ja coneixem; altres que coneixem ara. I tenim intenció la temporada que ve de fer un retrat de cada poble per on passem. A banda d'això, hem fet coses a La Cala perquè és un poble mariner i pensem tornar, segur".

Ritual de cortesia
L'alcalde de la població, Andreu Martí, va donar la benvinguda a l'equip Thalassa i va signar al quadern de bitàcora. Els de Thalassa a més van rebre la bandera de la nostra població i la va hissar al pal del vaixell. A bord, visitants i curiosos van gaudir d'un petit refrigeri a base de pastissets i moscatell acompanyats per la música de la xaranga Suquet Calero.


respostes a "El veler Santa Eulàlia atraca a l'Ametlla de Ma..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007