Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El comerç local de l'Ametlla de Mar s'apunta a la moda del ‘Black Friday' aquest cap de setmana

25 . Nov, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1176 reproduccions
El comerç local de l'Ametlla de Mar s'apunta a la moda del 'Black Friday' i aquest cap de setmana oferirà importants descomptes en els seus productes, dies abans de l'arrencada de la campanya nadalenca. El dia de les ofertes, importat des dels Estats Units, viurà un segon any al municipi on els comerciants esperen un gran nombre de vendes.

La nombrosa majoria d'establiments que s'han unit al 'Black Friday' són de roba i complements, material esportiu, electrònica i electrodomèstics; i als seus aparadors trobem descomptes que oscil·len entre el 10% i el 30%. La manera d'aplicar aquestes rebaixes, però, varien en funció del comerç.

Per exemple, en un d'electrodomèstics de la població han decidit regalar el 21% d'IVA, durant aquest divendres i dissabte, amb un xec per futures compres «durant la campanya de Nadal i Reis» al mateix establiment. Així ho explica el seu propietari, Eduard Font, que comenta que «ens hi hem decidit apuntar per no ser diferents». «Hem de donar oportunitat als clients perquè puguin beneficiar-se de bons descomptes» assegura.

En canvi, en la majoria de botigues de moda apliquen directament rebaixes als seus productes. És el cas de la Martina Carbajales, propietària d'una botiga de llenceria que aplica descomptes a articles que habitualment no formen part de les campanyes. «És una manera d'apuntar-nos, de treure estoc i a la vegada una oportunitat d'oferir bons descomptes en una època en què el volum de vendes no és molt gran» explica.

En el conjunt de la demarcació, les vendes en el comerç de proximitat van pujar un 10% durant el 'Black Friday' de l'any passat. Enguany les expectatives són més grans i és que cada cop són més els establiments que decideixen aprofitar aquest singular 'fora estocs', i fins i tot allargar-ho durant tota la setmana.


respostes a "El comerç local de l'Ametlla de Mar s'apunta a ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 470,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 153
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007