Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

12 . Mai, 2010 a les 10:00
2574 reproduccions
Avui és notícia a l'Ametlla de Mar que arrenca la 11ena edició de Com sona l'ESO, una trobada anual d'alumnes i professors de música de 41 instituts de secundària públics de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears en la que hi participen gairebé 1.000 alumnes i 100 professors. A comarques hi ha un poti-poti d'informacions de diferent naturalesa. A la informació política destaca que Convergència culpa a Esquerra de generar bronques al territori amb la llei de vegueries per obtenir rèdits electorals, també l'alcalde de Tortosa veu motivacions polítiques en els retrets de la UGT per manca de suport als treballadors d'Indo i també hem sabut que les terres de l'Ebre concentra el més gran percentatge d'estoc de pisos en venda de Catalunya. També l'administració i els regants coincideixen en defensar a Tarragona les connexions entre conques hídriques mentre que el govern d'Aragó presenta al·legacions contra la planificació hidràulica de Catalunya.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007