Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

15 . Feb, 2010 a les 10:00
2726 reproduccions
El primer butlletí de la setmana obre amb la notícia de la manifestació que té lloc avui a l'Ametlla de Mar en defensa de l'encerclament català de la tonyina. La protesta es realitza per les contínues pressions que rep l'activitat de l'encerclament català de la tonyina per al seu tancament i per cridar l'atenció del govern català davant les maniobres politiques de la Junta Andalusa. I el bloc comarcal obre amb la notícia d'última hora sobre la compareixença de les BRIF aragoneses davant la comissió parlamentària de l'incendi d'Horta. Aquesta compareixença havia estat vetades pel tripartit però el president de la comissió parlamentària, Higini Clotas ha fet ús del seu dret per proposar nous testimonis perquè el testimoni dels BRIF pot ser fonamental per esclarir els fets. Les altres informacions comarcals ens porten de nou el fred i l'homenatge als represaliats del franquisme a les Terres de l'Ebre entre d'altres temes. I tancarem amb la informació esportiva local amb la crònica sobre el partit que el primer equip va guanyar brillantment contra el Pinell, 4 a 1.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 701,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007