Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física

01 . Abr, 2016 a les 08:21
per gfigueres a La notícia del dia
1298 reproduccions
L'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha organitzat un seguit d'actes amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física que es commemorarà dimecres dia 6 d'abril. Així, a més d'algunes recomanacions que ens fa perquè tinguem l'hàbit habitual de fer activitat física,  s'ha previst l'entrada gratuïta a totes les instal·lacions del CEM La Cala el mateix dia 6 d'abril i a totes aquelles persones que decideixin començar amb alguna de les activitats que proposa el CEM, oferir-los la matrícula gratuïta.

El centre restarà obert de 7 del matí a 10 de la nit per a tots aquells que decideixin utilitzar les instal·lacions aquest dia. A més, l'Àrea Municipal d'Esports ha decidit integrar dins d'aquestes activitats  la 3a Jornada de Gimnàstica Rítmica que tindrà lloc el dissabte dia 9 d'abril al Poliesportiu Municipal Galetet, i la Caminada popular que tindrà lloc el 24 d'abril al Castell de Sant Jordi.respostes a "6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007