Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

17 . Feb, 2010 a les 11:00
2012 reproduccions
Avui obrim parlant-vos dels detalls de la reunió que els representats dels tonyinaires de l'Ametlla de Mar van tenir amb el secretari general de Pesca, Juan Carlos Martín Fragueiro, a Barcelona i de la que van obtenir resultats positius com la garantia de fer la campanya de tonyina roja d'enguany i la no transferència de quotes a les almadraves andaluses. També us informem que el consistori ha assumit les competències sobre inspecció i sanció d'establiments públics per evitar l'excés de cel que mossos han emprat de vegades. Al bloc comarcal fem un poti-poti del que destaca l'alarma sobre la denúncia del capellà d'Horta per haver retingut una menor al seu vehicle. I als esports, tornem a La Cala, us donem els resultat de la jornada núm. 14 de la Lliga Costa Daurada de futbol-sala.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007