Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

IV Trobada de Corals a l'Ametlla de Mar

19 . Mar, 2010 a les 13:45
per admin
2164 reproduccions
El proper diumenge tindrà lloc la IV Trobada de Corals a l'Ametlla de Mar que organitza l'Escola Municipal de Música (EMMA). L'acte tindrà lloc a la Sala de la Societat Esportiva i Recreativa a les sis i mitja de la tarda.

La IV Trobada de Corals de l'Ametlla de Mar organitzada per l'Escola Municipal de Música (EMMA) que tindrà lloc el proper diumenge, a la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa, es planteja enguany amb un nou valor afegit. La trobada oferirà al públic la possibilitat d'escoltar cançons de diferents països i cultures, mostra de la societat plural en la qual vivim. Així ens ho ha explicat Anna Vizcarro, cap d'estudis de l'EMMA. que ens ha parlat de la il·lusió amb la qual s'ha preparat aquesta trobada en la qual participaran la Coral Musicala del Col·legi Sant Jordi, la Coral Verge Candelera i la Coral de l'EMMA.

"El que ens agrada és que hi hagi una mica d'unió en tots els centres i que hi participi la major part de gent que pugui. Amb aquesta iniciativa, que va néixer fa quatre anys, sempre hem tingut una molt bona resposta per part de tots els centres. Per aquest motiu ho volem continuar fent perquè és un dia de trobada, de festa, un dia en el qual es posa sobre l'escenari la feina que estem fent tots els centres educatius, tant pel que fa a coral infantil com a coral d'adults", Anna Vizcarro, cap d'estudis de l'EMMA.

Les cançons amb diverses llengües requereixen molt de treball per tal de fer una pronunciació correcta, segons la cap d'estudis de l'escola, per tant es possible que es deixen algunes peces per la festa de final de curs de l'EMMA al juny. D'altra banda, des de l'EMMA es va oferir la possibilitat a l'Escola Nàutica de preparar un grup que col·laborés en aquesta Trobada però la iniciativa no va comptar amb tot el suport necessari. La Coral de l'Institut tampoc assistirà perquè el seu director no pot estar el diumenge. Tot i això pot ser que la Trobada compti amb una representació d'alumnes.

Des de l'Escola s'espera que aquesta nova edició de la Trobada de Corals tingui una molt bona acceptació.i per tant i hagi una alta assistència de públic. Per aquest motiu es demana la màxima puntualitat.


respostes a "IV Trobada de Corals a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 92
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007