Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

18 . Nov, 2010 a les 08:16
2220 reproduccions
Obrim el nostre informatiu parlant-vos amb una bona notícia per als tonyinaires perquè Espanya fa que la Unió Europea no recolzi reduir la pesca de tonyina. També us parlem de la posada en funcionament Club Caní de l'Ametlla de Mar. A la informació comarcal, destacar de la campanya electoral les declaracions a Tortosa d'Esperanza Aguirre sobre que Catalunya 's'asseca i es panseix quan se separa del seu tronc que és Espanya' i d'Esquerra sobre les amenaces del transvasament i el cementiri nuclear per demanar el vot a les Terres de l'Ebre. Destacar també, en un altre àmbit, que El TSJC exculpa l'ICS de la invalidesa d'un veí de Tortosa provocada per una vacuna de la grip. La sentència reconeix que la reacció generada per l'antigripal era impredictible i remotament considerable.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 640,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 26
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007