Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Últim tall del 2015 a l'N-340 ebrenca amb el moviment veïnal confiat que el nou govern estatal resolgui el problema

18 . Des, 2015 a les 10:01
per gfigueres a La notícia del dia
1461 reproduccions
Aquest dijous a la tarda s'han fet els últims tres quarts d'hora de protesta de l'any a l'N-340 ebrenca. S'han fet a les Cases d'Alcanar i l'Ametlla de Mar. A Vinaròs, no s'ha autoritzat la protesta després del gran col·lapse que es va generar la setmana passada al coincidir el tall amb un accident a l'AP-7.
La d'aquest dijous ha estat l'última mobilització de l'ofensiva veïnal per una AP-7 gratuïta aquest 2015. Com els propers dijous, el 24 i el 31 de desembre, coincideixen amb vespra de festius, no es faran més protestes per no complicar la tornada a casa de transportistes i veïns.
Els talls es reprendran el 7 de gener amb la mirada posada sobre el nou govern que hagi sortit del 20-D i la possibilitat que arribin solucions. També es comença a parlar d'una gran reivindicació festiva a l'Ampolla per al gener.
Com ha explicat el copresident de la Federació de Veïns d'Amposta, que lidera l'ofensiva veïnal, Llorenç Navarro, els talls setmanals s'aturen per la coincidència amb les festes nadalenques. "Aquestes dues setmanes per respecte als transportistes i a les persones que es desplacen d'un poble a un altre, fins al 7 de gener no tornarem a tallar la carretera. Aquestes setmanes no volem que hi hagi cap desgràcia i invitem a la gent que tingui molt coneixement en aquests dies de carretera per poder passar els Nadals en família", ha demanat Navarro.
L'ofensiva veïnal té tres setmanes per carregar piles i encarar el retorn a les protestes a la carretera amb força. "Al mes de gener, amb un nou govern a l'Estat serà el moment de negociar fort i intentar que el moviment veïnal sigui escoltat. Esperem que qui entri a governar tingui ganes de resoldre aquesta problemàtica que tenim", ha recordat el portaveu del moviment veïnal per l'alliberament dels peatges.
Navarro ha fet balanç d'aquests tres mesos de talls ininterromputs cada setmana. Han estat, en concret, 13 setmanes i 15 talls, inclòs l'organitzat pels alcaldes divendres passat. El copresident de la federació ampostina s'ha mostrat satisfet pel suport incondicional de molts veïns que cada setmana protestes durant tres quarts d'hora a peu d'asfalt. "És el que ens empeny i ens motiva a seguir", ha apuntat.
respostes a "Últim tall del 2015 a l'N-340 ebrenca amb el mo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 120
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007